Szolgáltatásaink

Rövid áttekintés

Szolgáltatási palettánk a HR teljes körére kiterjed, és igény esetén egykapus kiszolgálást nyújtunk a következő területeken:

Kiszervezett bérszámfejtés

Teljes körű kihelyezett bérszámfejtés és TB ügyintézés szolgáltatás nyújtása Magyarország egész területén.

Munkaügyi támogatás

Munkaidő nyilvántartás vezetésének támogatása, cafeteria rendszer létrehozása, létszámgazdálkodás támogatása, munkarend és munkaköri leírások készítése.

Egyedi HR szolgáltatások

HR folyamatok üzemeltetése munkaadók /munkáltatók számára, új munkatársak kiválasztása, teljesítményértékelés támogatása, szervezeti működési szabályzat elkészítése, humán erőforrás fejlesztés

Amit nyújtunk

Íme néhány, azok közül a szolgáltatások közül, melyekkel támogatjuk ügyfeleinket.

Bérszámfejtés és HR

Teljes körű HR és bérszámfejtési tanácsadás.

Bértervezés

Bérköltség tervezés, béremelés leghatékonyabb módszerének meghatározása.

Létszámmenedzsment

Létszám statisztika, létszámgazdálkodás

Ellenőrzések támogatása

Támogatás ellenőrzések lefolytatása alatt.

Vezetői jelentések készítése

Egyedi HR jelentések készítése, belső felmérések lefolytatása.

Működéstámogatás

Munkaköri leírások, szervezeti és működési szabályzat készítése és aktualizálása.

Válasszon minket!

Arra fókuszálunk, amiben jók vagyunk: Bérszámfejtünk, munkaügyi támogatást nyújtunk és egyedi HR szolgáltatásokkal segítjük ügyfeleinket abban, hogy arra koncentráljanak, amiben ők jók

Amit művelünk, az egy szakma. Lehet jól és kevésbé jól művelni. Mi szeretnénk minden ügyfelünkkel a birtokunkban lévő tudást, tapasztalatot megosztani, mert csak úgy van értelme, ha mindenki profitál belőle és nem csak mi értjük, mit lehet és mit nem. Ezért heti-havi gyakorisággal személyesen találkozunk ügyfeleinkkel, kérdéseikre válaszolunk és új ötletekkel szolgálunk.

Munkavállalóinkban hosszútávon gondolkodunk. Mi magunk is hasznosítjuk a bérköltség tervezést. Így nincs boríték, nincs külön bérlista, és mégis a teljes bérköltség fele a munkavállalóknál marad. Ennek részeként átvállalunk egyedi oktatás költségeket, nyugdíj- és egészségpénztári befizetéseket. Egyedi igényeknek megfelelő természetbeni juttatásokat nyújtunk.

Mi, a Béradmin dolgozói figyelünk környezetünkre. Ha már ilyen papírigényes ez a szakma, csak újrahasznosított papírral dolgozunk, és amit a jogszabály megenged, azt elektronikus formában tároljuk.